2013 m. gruodžio 15 d., sekmadienis

Kalėdų dovanų idėjos II

Turbūt ne aš viena turiu bjaurų įprotį dovanas pirkti paskutinėmis dienomis. Tačiau gal laikas visa tai nutraukti ir pradėti dovanas ruošti jau dabar? Dar daugiau dovanų idėjų šiame straipsnyje.


Ant akmenuko pritvirtinkite vielelę, jos viršuje išlankstykite širdelės ar kokią kitą formą, į kurią būtų galima įstatyti nuotrauką. Tuomet įstatykite norimą nuotrauką. Viskas! Paprasčiau nebūna.
Ši dovana tiks: tėvams, seneliams, krikšto tėvams.


Jei esi kruopšti ir mėgsti rankdarbius, ši dovana tau tikrai paprasta. Griebk siūlus, vąšelį ir nunerk servetėlių, movą puodeliui ar net staltiesėlę. Tai užtrunka gan daug laiko, bet įmanoma suspėti, jei pradėsi tuojau pat.
Ši dovana tiks: močiutei, mamai.


Viena iš populiariausių dovanų - puodelis. Tai gan atsibodę, tiesa? Tačiau, šią dovaną galima padaryti išskirtine ir miela. Kaip? Ogi viskas labai paprasta! Nusipirk baltą ( ar kokį kitą vienspalvį puodelį), specialių dažų ir leisk pasireikšti savo fantazijai! Spalvink, piešk ar rašyk palinkėjimus.
Ši dovana tiks: visiems mėgstantiems gerti kavą ar arbatą.


Tai gali būti ne tik dovana, bet ir stalo papuošimas! Tereiks numegzti arba nusipirkti mini kepurėlę ir šalikėlį. Jais ,,aprenkite'' butelį. Viskas! Paprasta, tačiau miela ar net šiek tiek šmaikštu.
Ši dovana tiks: visiems pilnamečiams.


Šiai dovanai sukurti reikės tik senų vienspalvių marškinėlių ir drabužių dažų. Na, o tuomet jau galite kurti! Pieškite, rašykite ar net taškykite dažais marškinėlius. Tai kokių marškinėlių norite priklauso nuo Jūsų fantazijos ir nuo to kokiam žmogui tai dovanosite.
Ši dovana tiks: visiems mėgstantiems būti išskirtiniais.


Norint paruošti šią dovaną reikės šiek tiek kruopštumo ir kantrybės. Iš kartono iškirpkite norimą apykaklės formą, tada ant jos suklijuok karoliukus. Apykaklės galuose pritvirtink juosteles.
Ši dovana tiks: mėgstančioms puoštis merginoms.


Turi didelį, seną rėmelį? Puiku! Prikelsim jį naujam gyvenimui. Horizantaliai rėmelyje pritvirtink virveles, ant kurių segsit nuotraukas. Tuomet rėmelį nulakuokite ar nudažykite. Viskas! Dabar jau galite ant virvelių, su mediniais skalbinių segtukais džiauti nuotraukas.
Ši dovana tiks: tėvams, seneliams.


Sėkmės ruošiant dovanas! Aldėja

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą