2013 m. spalio 14 d., pirmadienis

Kolekcija :)

Sveiki :) Šiandien man į galvą šovė mintis „reikia parašyti blog`ą apie kolekcionavimą“. Peržvelgiau savo knygų skirtukų, tetos monetų, dėdės pašto ženklų  kolekcijas ir nusprendžiau, kad tikrai turėsiu ką parašyti.

Ką galima kolekcionuoti ?
Kolekcionuoti galima bet ką. Paveikslus, knygas, monetas, pašto ženklus, lipdukus, ženkliukus, vazas ir dar daug visokių daiktų.
Kur gauti kolekcijai reikiamų dalių ?
Kolekcijai  reikiamų dalių gali įsigyti parduotuvėje,  pašte, apsikeisti su draugais, nusipirkti aukcionuose... Kartais net vyksta kolekcionierių mugės, kuriose kolekcionieriai keičiasi visokiais daiktais. Gali ir tu surengti tokią mugę pvz. mokykloje. Juk būtų smagu, tiesa ?

Kur laikyti kolekciją ?
Savo kolekciją gali laikyti spec. dėkle (monetoms, pašto ženklams ir kt.), dėžėje nuo batų (internete rasi puikios informacijos, kaip dekoruoti dėžutę, o jei nori,kad aš parašyčiau straipsnį apie dėžučių dekoravimą, prašymą palik komentaruose) ir kitose vietose.

Ką veikti su kolekcija ?
Ką veiksi su kolekcija priklauso nuo tavęs ir tavo kolekcijos. Jeigu ji yra lipdukų,gali lipdukais papuošti veidrodį, savo kambario sienas ir kitką. Monetas,pašto ženklus ir kitokius niekučius gali pasilikti ir turėsi ką parodyti savo vaikams, anūkams. Knygų skirtukus naudok pagal pasikirtį – skaityk knygas :)

Na štai – iš galvos ištraukiau viską kas svarbiausia apie kolekcijas. Jei turi klausimų, nori išreikšti savo nuomonę ar turi pastebėjimų, palik juos apačioje. Gausi ženkliuką, o aš parašysiu antrą dalį blog`o apie kolekcionavimą. Prižadu, bus mistikos, faktų ir kitų įdomybių.

Iki kito karto :)
Aldėja :***

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą