2013 m. spalio 3 d., ketvirtadienis

Mokytojų diena


Gerbiami Mokytojai,


Japonai sako „Viena diena su puikiu mokytoju yra geriau, nei tūkstantis dienų mokymosi“. Mes, mokiniai, didžiąją dienos dalį praleidžiame su Jumis, nuostabiausiais pasaulyje Mokytojais. Ačiū Jums, kad aukojate savo brangų laiką dėl mūsų. Juk „Ateitis – mokyklos mokytojo rankose“, kaip kartą pasakė Viktoras Hugo. „Daug yra mokytojų, bet tik nedaugelis didžiavaisiai“ sakė Mo Ti. Balsių pagrindinės mokyklos kolektyvas yra pilnas didžiavaisių Mokytojų ir kitų darbuotojų, be kurių pagalbos mes dabar čia nestovėtumėme ir nebūtumėme suburti į klases, kurioms vadovauja patys nuostabiausi Mokytojai.



Sveikinu Jus su nuostabiąja Mokytojų diena ! Ačiū už laiką, kūrį dėl mūsų, mokinių, paaukojote. Ačiū už meilę, rūpestį, pagalbą, paguodą, šilumą.

„Už tą šypseną lyg saulę, už geras akis,
Į tą platųjį pasaulį atvertas duris.
Už tą šiltą žodį, tartą iš širdies.
Tegul nors rasota rožė padėkot padės..

Iš tiesų kasdieninis mokytojo darbas be galo varginantis, turi prisiimti atsakomybę už vaiko išsilavinimą ir patį ugdymą. Ačiū Jums už tai. Mokytojo darbas – beribė vertybė, besikeičiančiuose likimo keliuose.

Iš Jūsų rankų išaugęs medis šaknijas ir skleidžia mokiniuose pažinimo žiedus. Iš Jūsų akių, Mokytojau, išplaukia debesys, su rūpesčiu ir šiluma lydintys mokinius į nepažintas žemes. Iš Jūsų gimusi išmintis suteikia mokiniams drąsos keliauti į priekį.

Jūs kaip skrendantis medis – šakomis į dangų. Kaip jūros banga be krantų. Kaip uola – tvirta ir stipri, niekada nepalūžtanti. Jūs ateinate žodžiu ir širdimi pasėti minčių. Atskleisti mokslo ir žinių paslapčių. Ateinate išmokyti pažinti gėrį, tiesą. Kas dieną atiduoti dalelę savęs.

Mieli mokytojai, nuoširdžiai Jus sveikina mokinių savivalda ir visa mokykla Mokytojų dienos proga. Dėkojame Jums už kasdienį darbą, gebėjimą dalintis ir sudominti jaunąją kartą tuo, kuo patys tikite – mokslo žiniomis. Būkite nestokojantys idėjų, kolegų supratimo ir pagarbos, o Jūsų kasdienybėje linkime sveikatos, energijos ir daug kūrybinių akimirkų. Sekmės Jūsų darbuose !

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą